HUJJATLI QISSADA SYUJET UNSURLARI (Alinazar Egamnazarovning “Siz bilgan Dukchi Eshon” hujjatli qissasi misolida) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Alinazar Egamnazarovning “Siz bilgan Dukchi Eshon” hujjatli qissasi syujet nuqtayi nazaridan tahlilga tortilgan. Qissa voqealarining syujet elementlariga mos keladigan oʻrinlaridan parchalar keltirilgan. Tahlillar davomida nazariy adabiyotlardan syujet elamentlarining taʼriflari bilan bogʻliq koʻchirmalar olingan. Tahlillardan kelib chiqqan holda maqola yakunida tegishli xulosalar berilgan.