ONA TILI DARSLARIDA MATN BILAN ISHLASH OID QARASHLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
maqola orqali umumiy o‘rta ta’lim maktablarida matnlar bilan ishlashga doir bir nechta metodlarni ishlab chiqdik. Bundan tashqari aynan 5-sinf ona tili darsligida berilgan matn orqali umumiy tushunchalarni izohladik.