O‘ZBEK ADABIYOTSHUNOSLIGI TERMINOLOGIYASINING TADRIJIY RIVOJLANISH BOSQICHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada jahon adabiyotshunosligida terminologik muammolar tadqiqi,  o‘zbek adabiyotshunosligi terminologiyasining nazariy asoslari tadqiq qilinadi.