JANUBIY QORAQALPOG‘ISTON BA’ZI GIDRONIMLARINING NOMLANISH TAMOYILLARI VA ULARDA OPPOZITSIYA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Janubiy Qoraqalpog‘iston hududidagi ayrim suv obyektlarining nomlanish prinsiplari  geografik jihatdan tadqiq qilingan. Janubiy tumanlar gidronimlaridagi oppozitsiyaning yuzaga kelish omillariga ko‘ra  turlari ochib berilgan.