ҚАРАҚАЛПАҚ ФОЛЬКЛОРЫНДА ДРАМАТУРГИЯНЫҢ ПАЙДА БОЛЫЎ ЭЛЕМЕНТЛЕРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қарақалпақ фолклорында драматургияның пайда болыў элементлери ҳәм раўажланыў басқышларын илимий-теориялық әмелий жақтан сыпатлап берилген.