NAVOIY ASARLARINING TA’LIM-TARBIYADAGI AHAMIYATI VA ULARNI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodini AKTlardan foydalanib o‘tishning dars samaradorligini oshirishdagi ahmiyati haqida so‘za boradi.