6-SINF ADABIYOT DARSLARIDA GRAFIK ORGANAYZERLARDAN FOYDALANISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada adabiy ta’lim jarayonida grafik organayzerlardan foydalanish va uning dars samaradorligini oshirishdagi  ahamiyati hamda 6-sinf darsligidagi jadvalli topshiriqlarni yechish usullari yoritib berilgan.