O‘ZBEK TILINI O‘QITISH SAMARASINI OSHIRISHGA E’TIBOR ZARUR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ulug‘ ajdodlarimiz tomonidan o‘zbek tili maqomini tiklashdek ezgu maqsada davlat tili sifatida nufuzini oshirish, davlat tilini milliy qadriyat sifatida, milliy g‘urur hissini tarbiyalash vazifalari hamda mamlakatimizda keyingi yillardagi amalga oshirilayotgan islohatlar xususida so‘z yuritilgan.