RUS KLASLARDA EPIKALÍQ SHÍǴARMALARDÍ OQÍTÍW METODIKASÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada ta’lim boshqa tillarda olib boriladigan sinflarda epik asarlarni o’qitish metodikasi T.Qayipbergenovning “Maman biy afsonasi” asari asosida tahlil qilingan.