АРАБ ТИЛИДА “ЖИНС КАТЕГОРИЯСИ” МABЗУСИНИ ЎТИШДА ЯНГИ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бугунги  кунда  педагогларнинг  инновацион  фаолият  кўникма, малакаларига  эга  бўлишлари  муҳим  аҳамиятга  эга.  Педагоглар  томонидан инновацион  фаолият  кўникма,  малакаларини  ўзлаштира  олишларида  уларнинг инновацион  ёндашувга  эга  бўлишлари  талаб  этилади  .  Ўз  моҳиятига  кўра педагоглар  томонидан  инновацион  фаолият  кўникма,  малакаларининг ўзлаштирилиши  уларда  инновацион  ёндашувни  қарор  топиши  асосида  кечади.