INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA UMUMTA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARINING MATN YARATISH KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning matn yaratish kompetensiyalarini oshirishda integrativ yondashuvning ahamiyati yoritilgan.