7-9-SINFLARDA O‘ZBEK TILIDAN GAPIRISH (SPEAKING) KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRUVCHI O‘QUV TOPSHIRIQLARI TUZISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada 7-9-sinflarda o‘zbek tilidan gapirish (speaking) ni rivojlantiruvchi mashqlar tizimi, nutq va muloqot shakllari, monolog va dialogik nutq va ularni o‘rgatish masalalari yoritiladi.