O‘ZBEK TILI DARSLARIDA MATNNI O‘QIB TUSHUNISHGA QARATILGAN MASHQ VA TOPSHIRIQLAR USTIDA ISHLASH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek tili darslarida matnni o‘qib tushunishga qaratilgan topshiriqlar mashqlar tizimining yaratilishi, maktab amaliyotida o‘zbek tilini o‘rgatishda o‘quvchilarda o‘zbekcha muloqot qila olish  ko‘nikmalarini shakllantirishga qaratilgan usuliy tafsilotlarga qaratilgan fikr-mulohazalar berilgan