ҚАРАҚАЛПАҚ ЭТНОГРАФИЯСЫ ТАРИЙХЫНДА МИЛЛИЙЛИК (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қарақалпақ халқының миллий дәстүрлери,  басқа халықлардан айырмашылық белгилери тарийхы, мәденияты менен бирге бүгинги күндеги қарақалпақ миллий дәстүрлериниң өзгешелик белгилери ҳәр тәреплеме үйренилген.