AMUDARYO TUMANIDA KELINSALOM QO‘SHIQLARI XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Amudaro tumanida „Kelin salom“ qo‘shig‘ining qadimiy marosim sifatida shakllanib kelganligi, uning g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari, tasviriy vositalari, kuchli yumoristik shaklda qo‘llanishi kabi o‘ziga xosliklari tahlillangan.