ABDULLA ORIPOV IJODIDA ARUZ VAZNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o'zbek adabiyotining zabardast vakili Abdulla Oripov va uning aruz vazniga qo'shgan salmoqli hissasi xususida so'z yuritiladi. Aruz vaznida yaratgan bir qancha she'rlari tahlilga tortiladi, ularning sharhi bayon qilinadi.