YASSAVIY XARAKTERINI YARATISHDA PERSONAJLARNING ROLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotining vakillaridan biri Sa’dulla Siyoyev asarlaridagi tarixiylik, milliylik va Yassaviy xarakterini yaratishda personajlar haqida so‘z yuritiladi.