NAIM KARIMOV MA’RIFIY ROMANLARI POETIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada adabiyotshunos olim, akademik Naim Karimovning “Cho‘lpon” va “Maqsud Shayxzoda” ma’rifiy romanlari poetikasiga to‘xtalib o‘tilgan. Mazkur ma’rifiy romanlardan misollar keltirish orqali bu tipdagi romanlarda mavjud bo‘la oladigan poetik ifoda unsurlari sharhlangan.