PERSONAJ RUHIYATI TASVIRI VA UNI YUZAGA KELTIRUVCHI VOSITALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
badiiy asarlarda qahramonlarning ichki dunyosi, xarakterini ochib berishda ularning ruhiyati tasviri muhim o’ringa egadir. Ushbu maqolada qahramon ruhiyati nima, uning asardagi vazifasi va uni yuzaga keltirishda xizmat qiluvchi elementlar, shuningdek, ijodkor uslubining personaj ruhiyati tasviridagi o’rni haqida atroflicha mulohazalar yuritiladi.