ҚОРАҚАЛПОҒИСТОННИНГ ЖАНУБИЙ ТУМАНЛАРИДА “КЕЛИН САЛОМ” МАРОСИМИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада қорақалпоғистоннинг жанубий туманларидаги “Келин салом” маросими ҳамда уларнинг бадиий талқини ёритиб берилади. Бу жараёнда бажариладиган харакатлар ва сўз хусусида айтилади. Шунингдек, бу маросимларнинг бугунги кундаги кўринишлари баён қилинади.