T.QAYÍPBERGENOV POVESTLERINIŃ IZERTLENIW DÁREJESI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq ádebiyatınıń kórnekli wákili T.Qayıpbergenov povestleriniń búgingi kúnge deyingi izertleniw jaǵdayı úyrenildi.