“ALISHER NAVOIY” ROMANIDA SUJET QURILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Tezisda yozuvchi Isajon Sultonning “Alisher Navoiy” romanida sujeti va uning tashkil etilishi haqida so‘z yuritilib, badiiy tasvir vositalari, xalqchillik masalalari, asardagi timsollar mohiyatiga singdirilgan inson umrining qadr-qimmati, bu g‘oyalarni ifoda etishda ijodkorning poetik mahorati masalalari tahlil etiladi.