ЯНГИ ЎЗБЕК ШЕЪРИЯТИНИНГ МОДЕРН ТАФАККУРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Модерн ўзбек шеъриятининг ўзига хос жиҳатлари ва уларнинг метафорик намоён бўлиши, модерн тафаккур  ва тасаввур тарзининг шоирларимиз Зебо Мирзо, Нодира Офоқ, Шодмонқул Салом ва Йўлдош Эшбек шеърларида тажассум топиши таҳлил қилинди.