К.РАХМАНОВ «АЙРАЛЫҚ ҚОСЫҒЫ» ПОВЕСТИНДЕ ДИАЛОГ ҲӘМ МОНОЛОГЛАРДЫ ҚОЛЛАНЫЎ ШЕБЕРЛИГИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada yozuvchi K.Raxmonov asarlarida qahramon obrazini tasvirlashda dialog va monologlarning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Bunda maqola muallifi bir qancha  nasriy va dramatik asarlardan obyekt sifatida foydalangan. Shu bilan birga adabiy janrlar sintezi masalasi haqida ham so‘z yuritiladi.