“OLTIN ZANGLAMAS” ASARIDAGI GRADUONIMLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada tilshunoslikda endi – endi oʻrganilayotgan  badiiy asarning lingvistik tahlili. “Oltin zanglamas” asaridagi graduonimlarning qisqacha ta’rifi asardan olingan misollar bilan tanishib chiqamiz.