MUHAMMAD YUSUF SHEʼRIYATIDA TOPONIMIKA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf she’riyatidagi toponimlar oʻrganildi. Toponimlarning leksik-semantik xususiyatlari ochib berildi va tahlil qilindi.