ERKIN A’ZAMNING “NAVOIYNI O‘QIGAN BOLALAR HIKOYASI“DAGI FRAZEOLOGIZMLARNING QO’LLANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Erkin A’zamning ijod olamidagi leksik birlik hisoblangan iboralarning hikoyadagi badiiyligi va o’rni haqida fikr yuritamiz.Iboralarning hikoyadagi qo’shimcha ma’nosi va badiiy matnga qo’shgan salmog’i haqida ham fikr yuritiladi.