XORAZM XALQ MAQOLLARIDAGI MUROJAAT BIRLIKLARINING MAVZU GURUHLARI VA MA’NOVIY XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm xalq maqollari tarkibida uchraydigan  murojaat birliklarning mavzu guruhlari va ularning ma’noviy xususiyatlari haqida fikr yuritiladi. Maqollardagi murojaat birliklarining mavzu guruhlari olingan misollar bilan dalillangan.