BADIIY ASARTILIGA OID AYRIM MULOHAZALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Murod Mansurning ”Judolik diyori” romanining o‘ziga xosligi, badiiyasartili, dialektalso‘zvaiboralardanfoydalanganligi tahlilga tortiladi. BundantashqariadibasardaToshkentshevasihamdabolalarnutqigaxosso‘zlardansamaralifoydalanganligito‘g‘risidabayonetiladi.