HOFIZ XORAZMIY “DEVON”IDAGI ZOONIMLARNING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Hofiz Xorazmiy “Devon”idagi zoonimlar haqida fikr yuritiladi. Zoonim so‘zlar mavzuviy guruhlarga ajratilib o‘rganiladi. Ba’zi so‘zlar etimologik tahlil qilinadi.