O‘ZBEK VA TURKMAN TILLARIDA OLMOSH SO‘Z TURKUMINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
mazkur maqolada o‘zbek va turkman tillaridagi olmosh so‘z turkumi qiyosiy o‘rganildi. Olmosh so‘z turkumining o‘ziga xos va farqli tomonlari tahlil qilindi.