OʻZBEK, RUS VA QORAQALPOQ TILLARIDA HARAKAT NOMI VA INFINITIV (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek, rus va qoraqalpoq tillarida fe’l so‘z turkumining qiyosi, uning turlari, harakat nomi va infinitiv, ularning yasalishi, o‘xshash va farqli tomonlari tadqiq etildi.