TILNING LEKSIK-IFODAVIY QATLAMLARI VA TARJIMA (A.ORIPOV SHE’RIYATI MISOLIDA) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada tarjimashunoslik amaliyotida asliyatdan tilning leksik birliklarini semantik jihatdan to‘g‘ri berish asnosida A.Oripovning qoraqalpoq tiliga tarjima qilingan “Otalar ilgida zamon bilan vaqt” she’ri tarjimasidagi til xususiyatlari yoritilgan.