O‘ZBEK VA TURKMAN TILLARIDA OT SO‘Z TURKUMINING QIYOSIY ASPEKTI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolamizda o‘zbek va turkman tillarida ot so‘z turkumining qonun-qoidalarini, guruhlarga ajratilishini va ikki tilda qanday nomlar bilan guruhlanishini bilib olishingiz mumkin.