K.SULTANOVTÍŃ «AQDÁRYA» ROMANÍNDA FRAZEOLOGIYALÍQ ANTONIMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qaraqalpaq tilindegi frazeologizmler bir-biri menen óz ara  antonim bolıp ta keledi.Frazeologizmlerdiń antonimlik qatarlardı dúzip keliwi qálegen shıǵarma tiliniń kórkemligin támiyinleydi. Мaqalada K.Sultanovtıń «Aqdárya» romanı tilinde frazeologiyalıq  antonimlerdiń qollanılıw ózgeshelikleri analizlengen.