BADIIY ASAR TILIDA O‘ZBEK TURKMAN TILLARINING FONETIK TIZIMIDAGI AYRIM O‘ZIGA XOSLIKLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada o‘zbek va turkman tillarining fonetik tizimidagi umumiy o‘xshashliklari va farqli tomonlari tadqiq etilib, misollar asosida izohlandi.