O‘ZBEK VA QORAQALPOQ TILLARIDAGI KO‘MAKCHILARNING QIYOSIY TAHLILI (T.QAYIPBERGENOVNING “QORAQALPOQNOMA” ASARI MISOLIDA) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek va qoraqalpoq tillaridagi ko‘makchilar T.Qayipbergenovning “Qoraqalpoqnoma” asari misolida qiyosiy o‘rganildi.