ETNOMADANIYBIRLIKLARNINGFOLKLOR ASARLARI TILIDA AKSETISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada etnomadaniy birliklarning folklore asarlari tilida aks etishi ifodalangan. Oʻzbek xalq dostonlari tilini oʻrganish qipchoqlar tarixini, madaniyati va  an’analarni oʻrganishga yaqindan yordam beradi.