ТАОМ НОМЛАРИНИНГ БАДИИЙ МАТНДА ҚЎЛЛАНИЛИШИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада таом номларининг бадиий матнда қўлланилиш хусусиятлари бадиий асарлардан олинган мисоллар асосида таҳлил этилган.