TERMINLARNING QO‘SHMA VA JUFT USULLAR BILAN IFODALANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
atamalarning yozilishi, qo'shma atamalar bilan atamalar juftlarining tarkibi muhokama qilindi. Sifatlar, izoformalar va ularning tarkibi haqida ma'lumot berilgan. Tarkibi atamalarning tarkibini (tuzilishini)aniqlashtirishdan, ularning birinchi tarkibiy qismlarini, ya'ni atamalarni shakllantirish jihatlarini o'rganishdan iboratligini hisobga olib, quyida biz ushbu masalalar bo'yicha fikr bildiramiz.