ҚАЗАҚ ТІЛІДІ ЖАРНАМА МӘТІНІНІҢ ЛИНГВИСТИКАЛЫҚ СИПАТЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл мақалада қазақ тіліндегі жарнама мәтінінің пайда болуы және лингвистикалық ерекшеліктері сөз болады. Қазақ тіліндегі жарнама мәтінінің кейбір ғылыми-теориялық мәселелері қарастырылады.