ASHÍQLÍQ DÁSTANLARDA ADAM MÚSRELERIN BILDIRETUǴÍN SÓZLER (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada qoraqalpoq xalq og‘zaki ijodi shundan dostonlarida qo‘llanilgan tana a’zolarining nomlari va ularning lug‘aviy xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. “Sayatxan-Hámire” dostonidan misollar olib oʻrganildi.