АБДУЛЛА ҚОДИРИЙ МАҚОЛАЛАРИДА ИЖТИМОИЙ МАСАЛАЛАРНИНГ ЁРИТИЛИШИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур тезис Абдулла Қодирийнинг 1927-1933 йиллар оралиғида “Қизил Ўзбекистон” газетасида нашр қилинган 3 та турли ижтимоий масалаларга бағишларган “Равот қашқирлари”, “Тарбия ишларига диққат”, “Эски китоблар савдосини қўлга олайлик” мақолаларини жамоатчиликка етказишни мақсад қилган