JADIDLARNING TURKISTONDA MILLIY-DEMOKRATIK AVTONOM RESPUBLIKANI TUZISHGA OID QARASHLARI VA AMALIY FAOLIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada XX asr boshida Turkistonda shakllangan jadidchilik harakati va yo‘lboshchi jadidlarining ilm-ma’rifat va yoshlar ta’lim-tarbiyasini yangilashga oid qarashlari va amaliy faoliyati, shuningdek Turkistonda milliy-xududiy avtonom respublikani tashkil etishga intilishlari ko‘rsatib berilgan.