ALISHER NAVOIY HAQIDA JADID ADABIYOTSHUNOSLIGINING ILK RISOLASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada jadid adabiyotshunosligining ilk ilmiy tadqiqotlaridan hisoblangan “Insoniyat haqqinda Navoyining fikri” risolasi haqida ma’lumot beriladi, asarning mazmun-mundarijasi, ilmiy ahamiyati ko‘rsatiladi. Asar muallifi prof. Fitrat ekanligi ilmiy dalillar va hujjatlar asosida isbotlanadi.