ALISHER NAVOIY TOSHBOSMA DEVONLARIDA DEBOCHA VA KOLOFON MATNLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiy toshbosma devonlaridagi debocha va xotimalar haqida batafsil ma’lumot berilgan. Devonlardagi o‘zga xosliklarga to‘xtalingan.