ALISHER NAVOIY GNOSEOLOGIYASIGA DOIR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqola Alisher Navoiy ijodidagi kam o‘rganilgan soha, buyuk shoir asarlari gnoseologiyasini tadqiq etishga bag‘ishlangan. Daho shoirimiz nafaqat buyuk adib, balki mutafakkir, faylasuf ham edi/ Uning falsafasi, gnoseologiyasi aniq teologik, ilohiy xarakterga ega bo‘lib, bu boradagi tadqiqot buyuk shoir ijodi qalbiga chuqurroq kirish imkonini beradi.