“SAB’AI SAYYOR” DA AXIY OBRAZI TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada turkiy tilning sarboni Alisher Navoiyning “Sab’ai sayyor” dostonida sahovat va muruvvatpeshalikning tarranum etilishi, asardagi odob-axloq masalalar ko‘lami, yaxshi insonlar doim maqsadlariga yetishi, vafo, mehnatsevarlik, sadoqat inson qadrini ulug‘ qilishi haqida fikr yuritilgan. Hikoyatlar orqali komil inson qanday bo‘lishi kerakligi ochib berilgan.