NAVOIYNING EPIK ASARLARIDA AYYUB (A.S.) OBRAZI TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Alisher Navoiyning epik asarlarida Ayyub (a.s.)ga munosabat va barcha davrlar uchun birday muhim bo‘lgan komil inson mavzusi tahlilga tortilgan. O‘zbek mumtoz adabiyoti, xususan, Navoiy ijodida Ayyub (a.s.) obrazining ramziy-majoziy tasvirlar orqali yorqini ifodalanishi yoritilgan.