MEHINBONU OBRAZI XUSUSIDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola Alisher Navoiyning “Farhod va Shirin” dostonidagi Mehinbonu obrazi tahliliga bag‘ishlangan. Maqolada Mehinbonu obrazining tarixiy ildizlari, xalq og‘zaki ijodidan yozma adabiyotga o‘rinlashish jarayonlari hamda dostonning poetik mazmunini ochib berishdagi badiiy vazifalar haqida so‘z boradi.